Fotogalerie Střechy Olomouc
 

Střechy - vazba

Pro montáž střešního pláště je nezbytná kvalitní nosná konstrukce – krov. Krov slouží k upevnění střešní krytiny a rozkládá zatížení střechy, které vzniká při silném větru, sněhové pokrývce apod. Pro konstrukci krovů se využívá dřevo, kov nebo jejich kombinace.

Zhotovujeme konstrukce krovů různých tvarů a velikostí. Dřevo používané při stavbě krovů je hloubkově impregnováno kvalitními impregnačními prostředky, aby odolalo dřevokazným škůdcům a hnilobě a krovy zůstaly na Vaší střeše po dlouhá léta jako nové.
Konce krovů přesahující přes okraj domu jsou buď ohoblovány a z vrchu zaklopeny palubkami nebo zespodu podbity.

Podle místa, kde provádíme montáž, materiál dopravíme ručně nebo s pomocí zdvihací techniky tak, ať nedojde k poškození objektu nebo Vaší zahrady. Zakládáme si na profesionálním přístupu k zákazníkům a při naší práci nám jde o Vaši stoprocentní spokojenost.

V naší fotogalerii najdete fotky střech a krovů, které jsme montovali pro naše zákazníky. Fotogalerie střech Vám může pomoci při výběru a rozhodování, jaká barva či typ střešní krytiny bude nevhodnější pro Váš dům.

Montáže krovů a střechy zajišťujeme v regionech Olomouc, Přerov, Prostějov, Vyškov, Šternberk, Uničov, Litovel, Hranice na Moravě nebo v případě dohody po celém území ČR.