Fotogalerie Střechy Olomouc
 

Altány, pergoly, stání

Zabýváme se výrobou zahradních, dřevěných altánů, krytých stání a pergol na míru Vašich představ a požadavků. Konstrukce altánů a pergol spojujeme pomocí tesařských spojů a pevných šroubů, aby konstrukce vydržela i nepřízeň počasí. Nosné sloupky stavíme buď na nadezdívky nebo na předem připravené základové bloky. Celá konstrukce altánu má sražené hrany, zabráníme tak možnému poranění. Nosné stojky altánů a pergol jsou zajištěny proti pronikání vlhkosti pomocí štelovacích kotev nebo jsou jejich konce obaleny lepenkou.

Podhledy tvoříme pomocí přiznaných trámů s palubkami. Povrchovou úpravu altánů a pergol vždy konzultujeme se zákazníkem, který si vybere barvu z našeho vzorníků. Barvu je možné nanést i nástřikem.

Hlavy šroubů jsou pro zachování celkového vzhledu altánu či pergoly schovány pod dřevěné krytky. Výsledek pak působí jednolitě a velmi pěkně.

Konce krovů, které přesahují přes okraje je možné vyřezat do různých tvarů, dle požadavků zákazníka.

Foto pergol, zahradních altánů nebo krytých stání najdete ve fotogalerii.

Zahradní altány, pergoly nebo garážové stání stavíme v regionech Olomouc, Prostějov, Vyškov, Přerov, Šumperk, Litovel Uničov nebo po domluvě po celém území ČR.